Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Durostick Κόλλα PVC Διάφανη - 70ml

Durostick Κόλλα PVC Διάφανη - 70ml

Κωδικός προϊόντος: 10974
2.73€
Άμεσα διαθέσιμο
Ισχυρή κόλλα, διάφανη, για πλαστικούς σωλήνες PVC ύδρευσης και αποχέτευσης και εξαρτημάτων από PVC. Η σταθερή και ιδανική πυκνότητα της κόλλας επιτρέπει την πλήρωση των διάκενων των σωλήνων που παρουσιάζονται κατά το μοντάρισμα των εξαρτημάτων και έχει ως αποτέλεσμα την άρρηκτη συγκόλλησή τους. Eίναι κατάλληλη για συγκολλήσεις σωλήνων ύδρευσης, αποχέτευσης, άρδευσης, βιομηχανικών σωλήνων ή spa, πισίνας, διατομής έως και Ø 300mm και αντοχής στην πίεση έως 12atm. Διαθέτει ενσωματωμένο στο πώμα, ειδικό σφαιροειδές πινέλο που δεν μαδάει (στις συσκευασίες των 250 & 500ml).

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ισχυρή κόλλα, διάφανη, για πλαστικούς σωλήνες PVC ύδρευσης, αποχέτευσης και εξαρτημάτων από PVC. Αντέχει στη διαφορά θερμοκρασίας κρύου και ζεστού νερού, τους κραδασμούς και την παλαίωση. Η σταθερή και ιδανική πυκνότητα της ΚΟΛΛΑΣ PVC της DUROSTICK επιτρέπει την πλήρωση των διάκενων των σωλήνων που παρουσιάζονται κατά το μοντάρισμα των εξαρτημάτων και έχει ως αποτέλεσμα την άρρηκτη συγκόλλησή τους. Για ευκολία εφαρμογής, στα 250 & 500ml, διαθέτει ενσωματωμένο στο καπάκι ειδικό σφαιροειδές πινέλο που δεν μαδάει.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η ΚΟΛΛΑ PVC της DUROSTICK είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις σωλήνων ύδρευσης, αποχέτευσης, άρδευσης, βιομηχανικών σωλήνων ή spa, πισίνας, διατομής έως και Ø300mm και αντοχής στην πίεση έως 12atm.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Προετοιμασία επιφάνειας
Καθαρίζουμε τα άκρα των σωλήνων που θα επιστρωθούν με κόλλα από σκόνες, λάδια και λίπη με ένα καθαρό πανί. Για συγκολλήσεις υψηλών ‘απαιτήσεων’, συνιστάται να προηγείται καθαρισμός με PVC PRIMER της DUROSTICK.

2. Εφαρμογή
Απλώνουμε ένα ισόπαχο στρώμα κόλλας και στις δύο επιφάνειες χωρίς να χρονοτριβούμε (μέγιστος χρόνος αναμονής 2 λεπτά) και ενώνουμε τα προς συγκόλληση μέρη. Φροντίζουμε τα τμήματα των σωλήνων να παραμείνουν σταθερά για τουλάχιστον 15 λεπτά. Η τελική δοκιμή σε πίεση λειτουργίας θα πρέπει να γίνει μετά την πάροδο 24άρων ωρών. Κλείνουμε καλά τη συσκευασία μετά τη χρήση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
• Εάν οι κόλλες PVC έχουν αρχίσει να χάνουν την εργασιμότητά τους λόγω εξάτμισης, η ρευστότητά τους επανέρχεται αναμειγνύοντας την απαιτούμενη ποσότητα PVC PRIMER και ανακινώντας ζωηρά τη συσκευασία της κόλλας. Κατάλληλο και για αποσύνδεση κολλημένων σωλήνων PVC με εμποτισμό της κολλημένης επιφάνειας. • Το προϊόν, μετά το στέγνωμά του, είναι ακίνδυνο για την υγεία.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Aνάλογα με τη διατομή των σωλήνων

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Διατηρείται σε καλά κλεισμένες συσκευασίες, σε σκιερούς χώρους, μακριά από κάθε πηγή θερμότητας, για τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
• Xαρτοκιβώτιο 20 σωληνάρια των 70ml
• Χαρτοκιβώτιο 40 σωληνάρια των 125ml
• Χαρτοκιβώτιο 20τμχ 250ml
• Χαρτοκιβώτιο 12τμχ 500ml

Τεχνικό φυλλάδιο

Barcode: ΚΥΣΩ70