Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Durostick Decofin Epoxy Aqua Εποξειδικό Βερνίκι 2 Συστατικών Νερού Διάφανο Σατινέ - 4Kg
-8%

Durostick Decofin Epoxy Aqua Εποξειδικό Βερνίκι 2 Συστατικών Νερού Διάφανο Σατινέ - 4Kg

Κωδικός προϊόντος: 11550
79.36€ 72.68€
Άμεσα διαθέσιμο
Εποξειδικό, σατινέ βερνίκι 2 συστατικών, για αδιαβροχοποίηση και προστασία εσωτερικών χώρων

Υψηλών αντοχών, διάφανο εποξειδικό βερνίκι νερού 2 συστατικών, χαμηλής οσμής, με σατινέ φινίρισμα και άριστη πρόσφυση σε απορροφητικά και μη υποστρώματα. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή, καθώς και στην επαφή με οξέα, αλκάλια, λάδια, καθαριστικά, χημικά. Στεγνώνει γρήγορα και δημιουργεί σκληρή, μη απορροφητική και απρόσβλητη επιφάνεια από μαρκαδόρους, στυλό και άλλους λεκέδες, καθιστώντας το κατάλληλο για τοίχους παιδικών δωματίων, σχολείων κλπ. Είναι κατάλληλο για την προστασία παστωδών πατητών, διακοσμητικών τούβλων, φυσικών και τεχνητών πετρών. Σε νωπές τσιμεντοειδείς επιφάνειες και πατητές τσιμεντοκονίες, για τη διατήρηση και την προστασία της απόχρωσής τους, προηγείται αστάρωμα με AQUAFIX της DUROSTICK. Είναι ιδανικό για εφαρμογές σε δάπεδα, τοίχους, πάγκους κουζίνας, μπάνια, ντουζιέρες και όπου απαιτείται αυστηρή εφαρμογή και τήρηση των κανόνων υγιεινής. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Υψηλών αντοχών, διάφανο εποξειδικό βερνίκι νερού 2 συστατικών, χαμηλής οσμής, με σατινέ φινίρισμα και άριστη πρόσφυση σε απορροφητικά και μη υποστρώματα. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή, καθώς και στην επαφή με οξέα, αλκάλια, λάδια, καθαριστικά και χημικά. Στεγνώνει γρήγορα και δημιουργεί μία σκληρή, μη απορροφητική και απρόσβλητη επιφάνεια από μαρκαδόρους, στυλό και άλλους λεκέδες, καθιστώντας το κατάλληλο για τοίχους παιδικών δωματίων, σχολείων κλπ. Άοσμο, χωρίς διαλύτες, ιδανικό για εφαρμογή σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το DECOFIN EPOXY AQUA είναι κατάλληλο για την προστασία διακοσμητικών πατητών τσιμεντοκονιών, παστωδών πατητών, διακοσμητικών τούβλων, φυσικών και τεχνητών πετρών, χαλαζιακών αδρανών DUROSTICK QUARTZ DECO κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε νωπές τσιμεντοειδείς επιφάνειες, μειώνοντας τον χρόνο παράδοσης των έργων. Είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους, για εφαρμογές σε δάπεδα, τοίχους, πάγκους κουζίνας, μπάνια, ντουζιέρες και όπου απαιτείται αυστηρή εφαρμογή και τήρηση των κανόνων υγιεινής.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προετοιμασία επιφάνειας
Η επιφάνεια πρέπει να είναι σταθερή, καθαρή από σαθρά σημεία, σκόνες, λίπη, άλατα, σκουριές και υπολείμματα. Σαθρά υλικά απομακρύνονται με τρίψιμο με μηχανικά μέσα. Πατητές τσιμεντοκονίες: Μετά από 2 ημέρες από την εφαρμογή τους, αφού ασταρωθούν με AQUAFIX, για τη διατήρηση και την προστασία της απόχρωσής τους. Παστώδης πατητή: Μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή της. Σύστημα χαλαζιακών αδρανών QUARTZ DECO σε τοίχους και δάπεδα: Μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή τους. Η υγρασία του υποστρώματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 8%.

Εφαρμογή
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του δοχείου Β στο δοχείο Α. Κατά την ανάμειξη των δύο συστατικών φροντίζουμε να αδειάσουμε όλη την ποσότητα του δοχείου Β στο δοχείο Α. Η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου για σωστή ομογενοποίηση. Αφήνουμε το μείγμα να `ησυχάσει’ για 5 λεπτά πριν από την εφαρμογή, ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός αέρα στη μάζα του. Εφαρμόζεται με πινέλο ή ρολό, σε μία έως δύο επιστρώσεις, ανάλογα με την εφαρμογή. Η δεύτερη επίστρωση, ακολουθεί 12 ώρες μετά την πρώτη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
• Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του υλικού εντός του χρόνου ζωής στο δοχείο (1 ώρα περίπου, ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος), καθώς δεν είναι ορατή η ωρίμανσή του εντός του δοχείου.
• Σε χαμηλές θερμοκρασίες ή/και υψηλή υγρασία οι χρόνοι στεγνώματος επιμηκύνονται.
• Δεν συνιστάται η εφαρμογή του σε εξωτερικές επιφάνειες.
• Το προϊόν, μετά την πλήρη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
100-200gr/m2 ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
A συστατικό: Διατηρείται στην εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία του, προστατευμένο από τον παγετό και την υγρασία, για τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. B συστατικό: Διατηρείται στην εργοστασιακά, ερμητικά σφραγισμένη συσκευασία του, για τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Το προϊόν χαρακτηρίζεται ως ερεθιστικό. Συνιστάται να διατηρείται μακριά από παιδιά. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Χαρτοκιβώτιο 4 τεμ. 4kg (Α: 3kg, Β: 1kg)

  Τεχνικό φυλλάδιο

Barcode: ΝΤΕΚΦΕΑ04