Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Durostick DS-490 Υαλόπλεγμα Οπλισμού - 4x4m
-8%

Durostick DS-490 Υαλόπλεγμα Οπλισμού - 4x4m

Κωδικός προϊόντος: 10949
124.00€ 113.56€
Άμεσα διαθέσιμο
Υαλόπλεγμα οπλισμού τσιμεντοειδών επαλειφόμενων στεγανωτικών στρώσεων & στόκων εξομάλυνσης, με άνοιγμα καρέ 4x4mm

Δίχτυ από Fiberglass για τον καθολικό οπλισμό τσιμεντοειδών στεγανωτικών επιστρώσεων και ρητινούχων στόκων εξομάλυνσης τσιμεντοσανίδων, με άνοιγμα καρέ 4x4mm και βάρος 90gr/m² . Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Παρέχει σημαντική ενίσχυση και προστασία από την εμφάνιση (δημιουργία) τριχοειδών ρηγματώσεων λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών. Γεφυρώνει και ενισχύει τσιμεντοειδείς στεγανωτικές στρώσεις σε μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, δεξαμενές και υδατόπυργους.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Δίχτυ από Fiberglass για τον καθολικό οπλισμό τσιμεντοειδών στεγανωτικών επιστρώσεων και ρητινούχων στόκων εξομάλυνσης τσιμεντοσανίδων, με άνοιγμα καρέ 4x4mm και βάρος 90gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Παρέχει σημαντική ενίσχυση και προστασία από την εμφάνιση (δημιουργία) τριχοειδών ρηγματώσεων λόγω θερμοκρασιακών μεταβολών. Γεφυρώνει και ενισχύει τσιμεντοειδείς στεγανωτικές στρώσεις σε μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, δεξαμενές και υδατόπυργους.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Ρολό 1m x 50m σε παλέτα των 48τμχ Τεχνικό φυλλάδιο

Barcode: ΥΑΛ90