Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Durostick Hydrostop PU Πολυουρεθανικό Στεγανωτικό Ταράτσας - 10Lit
-8%

Durostick Hydrostop PU Πολυουρεθανικό Στεγανωτικό Ταράτσας - 10Lit

Κωδικός προϊόντος: 10897
100.07€ 91.67€
Άμεσα διαθέσιμο
Εύκαμπτο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχοποιίας
Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, πολυμερικό πυριτικό κονίαμα, για υψηλών ‘απαιτήσεων’ εφαρμογές. Προστατεύει κάθε τοιχοποιία από τη διείσδυση υγρασίας προερχόμενης από βροχή. Εφαρμόζεται σε τοιχοποιίες από σοβά που εμφανίζουν προβλήματα υγρασίας, με συνέπεια την αποσάθρωσή τους, την αποφλοίωση και τη δημιουργία τριχοειδών ρωγμών (συνήθη προβλήματα). Εφαρμόζεται επίσης και σε τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, προστατεύοντάς τις από την ενανθράκωση. Δημιουργεί σταθερό και στεγανό υπόστρωμα για την τελική διακοσμητική βαφή. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος (c) κατά EN 1504-2.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, πολυμερικό πυριτικό κονίαμα, για υψηλών απαιτήσεων εφαρμογές. Αναμειγνύεται με νερό, παρέχοντας μακροχρόνια στεγανοποίηση σε βαμμένες ή άβαφες τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, σοβά ή άλλο υλικό. Η καινοτομία του WATERPROOF MORTAR έγκειται στο ότι δημιουργεί έναν εύκαμπτο μανδύα προστασίας από το νερό της βροχής, διασφαλίζοντας σημαντική στεγανότητα. Καλύπτει τριχοειδείς ρωγμές σε τοιχία από σοβά ή μπετόν και δεν ευνοεί την επανεμφάνισή τους. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος (c) κατά ΕΝ 1504-2 (αρχές 2,5/MC, PR/ έλεγχος υγρασίας, βελτίωση επιφάνειας).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Άριστη πρόσφυση σε σταθερά υποστρώματα
• Ανεμπόδιστη διαπνοή • Υδρατμοπερατότητα
• Σφράγιση τριχοειδών ρωγμών και ‘αποτροπή’ επανεμφάνισής τους
• Εξομάλυνση ατελειών έως 1mm
• Δυνατότητα εφαρμογής επάνω από μαρμαροσοβά τελικής στρώσης ή μπετόν, χωρίς αστάρι.
• Εύκολη εφαρμογή, χωρίς να ‘αφήνει ρολιές’
• Έχει εξαιρετικές μηχανικές και χημικές αντοχές
• Θωράκιση και δημιουργία εύκαμπτου και στεγανού μανδύα μακροχρόνιας προστασίας
• Αυξάνει τη στεγανότητα και την ανθεκτικότητα της εφαρμογής στο σύνολό της.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το WATERPROOF MORTAR προστατεύει κάθε τοιχοποιία από τη διείσδυση υγρασίας προερχόμενης από βροχή. Εφαρμόζεται σε τοιχοποιίες από σοβά που εμφανίζουν προβλήματα υγρασίας, με συνέπεια την αποσάθρωσή τους, την αποφλοίωση και τη δημιουργία τριχοειδών ρωγμών (συνήθη προβλήματα). Εφαρμόζεται επίσης και σε τοιχοποιίες από σκυρόδεμα, προστατεύοντάς τις από την ενανθράκωση. Δημιουργεί σταθερό και στεγανό υπόστρωμα για την τελική διακοσμητική βαφή.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Προετοιμασία νέας επιφάνειας
Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκόνες, άλατα, λάδια, σαθρά υλικά και να διαβρέχεται επιμελώς πριν από την εφαρμογή. Σαθρά υλικά απομακρύνονται με σκληρή βούρτσα έως ότου δημιουργηθεί σταθερό υπόστρωμα. Έντονα ρηγματωμένες επιφάνειες επισκευάζονται με D-32 ή D-42 ONE COAT της DUROSTICK, ανάλογα με την εφαρμογή. Για ήδη βαμμένες σταθερές επιφάνειες όπου το χρώμα είναι καλά αγκυρωμένο, αρκούν 2 επιστρώσεις με το WATERPROOF MORTAR. Ξεφλουδισμένα ή φουσκωμένα χρώματα απομακρύνονται με σπάτουλα ή υδροβολή.

2. Εφαρμογή
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του σάκου σε καθαρό δοχείο με νερό, σε αναλογία 20kg κονία προς 6,0-6,4lt νερό (1,5-1,6lt προς 5kg) και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών με το κατάλληλο εξάρτημα, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής, πηκτή μάζα, χωρίς σβώλους (με καλή εργασιμότητα). Το μείγμα παραμένει εργάσιμο για 2 ώρες. Εφαρμόζεται με ρολό πλαστικών χρωμάτων, πατρόγκα ή πιστόλι airless σε δύο επιστρώσεις πάχους 1mm η κάθε μία, χωρίς αστάρι. Η δεύτερη επίστρωση μπορεί να εφαρμοστεί, ακόμη και εντός 2-3ών ωρών, χωρίς διαβροχή.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
• Το WATERPROOF MORTAR δεν πρέπει να αραιώνεται με περισσότερο νερό από αυτό που προδιαγράφεται.
• Η προσθήκη ακρυλικού γαλακτώματος D-20 της DUROSTICK στο νερό ανάμειξης, σε αναλογία 1:5 ή DUROMAX σε αναλογία 1:10, αυξάνει την ευκαμψία και τη στεγανότητά του.
• Βάφεται μετά από 3-5 ημέρες με ακρυλικά χρώματα της DUROSTICK, αφού προηγηθεί αστάρωμά του με μικρομοριακό σταθεροποιητή AQUAFIX ή AΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ της DUROSTICK. • Το προϊόν, μετά τη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Να αποφεύγεται η εφαρμογή του WATERPROOF MORTAR εάν υπάρχει πιθανότητα βροχής ή παγετού για τις επόμενες 12-24 ώρες αντίστοιχα. KAΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
1,0kg/m2/mm πάχους στρώσης.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Διατηρείται στην εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία του, σε ξηρούς και σκιερούς χώρους, για τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ
Το προϊόν περιέχει τσιμέντο Portland. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
• Xαρτόσακος 5kg σε συσκευασία 4τμχ • Χαρτόσακος 20kg σε παλέτα 1.080kg

Τεχνικό φυλλάδιο
Δελτίο δεδομένων ασφαλείας
Δήλωση επίδοσης προϊόντος
Έντυπο στεγανωτικών

Barcode: ΝΤΦΛΠ015