Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Isomat Isolac Block Gloss Αντισκωριακό Χρώμα Κόκκινο της Φωτιάς - 0.750 Lit
-29%

Isomat Isolac Block Gloss Αντισκωριακό Χρώμα Κόκκινο της Φωτιάς - 0.750 Lit

Κωδικός προϊόντος: 5167
18.85€ 13.29€
Άμεσα διαθέσιμο
Χρώμα μετάλλων για απευθείας εφαρμογή σε σκουριά

Ιδιότητες Εξαιρετικής ποιότητας και ειδικού τύπου χρώμα για μεταλλικές επιφάνειες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε σκουριασμένα μέταλλα χωρίς τη χρήση ασταριού. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Το ISOLAC BLOCK GLOSS χαρακτηρίζεται από υψηλή σκληρότητα, γυαλάδα και καλυπτικότητα. Διαθέτει εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Στεγνώνει γρήγορα και δημιουργεί μία επιφάνεια με μεγάλες αντοχές σε φθορές και χτυπήματα.

Πεδία εφαρμογής To ISOLAC BLOCK GLOSS εφαρμόζεται εσωτερικά και εξωτερικά σε νέες ή παλιές μεταλλικές επιφάνειες όπως πόρτες, κάγκελα, μηχανήματα και εργαλεία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αποχρώσεις: Λευκό και μαύρο και επιπλέον 6 επιλεγμένες αποχρώσεις Τύπος: Ειδικό αλκυδικό βερνικόχρωμα Πυκνότητα: 0,94-1,21 kg/l (EN ISO 2811- 1) Αντοχή σε πρόσφυση: 2,5 Ν/mm2 (EN ISO 4624) Ιξώδες mPa.s: 1450 στους 23°C (EN ISO 2884- 2) Χρόνος στεγνώματος: 1-2 h στην αφή (EN ISO 9117) Χρόνος επαναβαφής: 4-5 h

Καθαρισμός εργαλείων : Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίστε τα εργαλεία αμέσως μετά τη χρήση τους, με τα ειδικά διαλυτικά SM-16 ή SM-18. 

Απόδοση Το ISOLAC BLOCK GLOSS καλύπτει 8-12 m2 ανά λίτρο, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Χρόνος ζωής - Αποθήκευση 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής,αποθηκευμένο στην αρχική, σφραγισμένη συσκευασία σε θερμοκρασίες μεταξύ +5οC και +35ο C. Προστατέψτε το από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία και τον παγετό.

Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (ΠΟΕ) Σύμφωνα με την Οδηγία 2004/42/ΕΚ (Παράρτημα ΙΙ, πίνακας Α), η μέγιστη επιτρεπόμενη περιεκτικότητα σε ΠΟΕ για την υποκατηγορία προϊόντος θ, τύπος Δ εί

Barcode: 025163075

Τρόπος χρήσης 1. Προετοιμασία υποστρώματος Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από χαλαρή σκουριά, λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ., ενώ τυχόν ανωμαλίες θα πρέπει να λειανθούν με κατάλληλο γυαλόχαρτο.Σε περίπτωση εφαρμογής σε γαλβανισμένα μέταλλα, ή αλουμίνιο να προηγείται αστάρωμα της επιφάνειας με EPOXYCOAT AC ή ISOLAC AQUA PRIMER. Μετά από 24 ώρες και εφόσον το αστάρι έχει στεγνώσει πλήρως μπορεί να ακολουθήσει το πρώτο χέρι του ISOLAC BLOCK GLOSS.
2. Εφαρμογή Πριν από τη χρήση του ISOLAC BLOCK GLOSS,αναδεύουμε καλά και το εφαρμόζουμε σε δύο στρώσεις αραιωμένο έως 3% με SM-21 για εφαρμογή με πινέλο ή ρολό και 10-15% με SM-22 για εφαρμογή με πιστόλι airless.Η εφαρμογή με πινέλο γίνεται σε δύο στρώσεις. Η δεύτερη στρώση ακολουθεί αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη, μετά από περίπου 4 ώρες. Η εφαρμογή με airless γίνεται σε 4 λεπτές στρώσεις με χρόνο αναμονής μεταξύ των στρώσεων περίπου 1 ώρα (αναλόγως των συνθηκών πίεσης και θερμοκρασίας). Η θερμοκρασία κατά την εφαρμογή και το στέγνωμα του χρώματος θα πρέπει να είναι από +10°C έως +35°C.